Eerste vrijwillige coaches getraind

16 november 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Bij het Vrijwilligerspunt (BWI) hebben de eerste vier enthousiaste vrijwillige coaches hun certificaat behaald na de training "vrijwillige coach". Na deze tweedaagse training kunnen de coaches andere vrijwilligers ondersteunen bij de start van hun vrijwilligerscarrière. Een geweldige aanvulling voor het vrijwilligerswerk in Papendrecht.

Mensen die graag vrijwilligerswerk zouden willen doen, maar het lastig vinden de eerste stap daartoe te zetten, kunnen we nu een steuntje in de rug bieden, aldus Judith van Gulik van het Vrijwilligerspunt. De vrijwillige coach staat hen bij en ondersteunt hen waar nodig om te beginnen met vrijwilligerswerk bij een vrijwilligersorganisatie, die bij hen past.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, neem contact op met het Vrijwilligerspunt, Pauline van der Kraan of Judith van Gulik, tel 078-6154741 of vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.