Eerste netwerkborrel BWI in gebouw Volksuniversiteit

15 november 2017 door Hennie van der Zouw
Eerste netwerkborrel BWI in gebouw Volksuniversiteit

PAPENDRECHT - Zoekt u samenwerking met andere vrijwilligersorganisaties in Papendrecht?  Bestuurders, coördinatoren en andere leidinggevenden binnen vrijwilligersorganisaties zijn van harte uitgenodigd om hun netwerk uit te breiden.

De 1e officiële netwerkborrel vindt plaats op donderdag 23 november a.s. tussen 16.00-18.00uur en wordt om 16.00uur feestelijk door wethouder Joke Reuwer geopend. Volksuniversiteit Papendrecht biedt ons voor deze netwerkbijeenkomst onderdak aan. Graag geven we onze gastheer/vrouw de mogelijkheid zichzelf aan u te presenteren, waarna een ieder informeel in de gelegenheid is om met elkaar in gesprek te gaan. De netwerkbijeenkomsten zullen steeds bij één van de betrokken organisatie 'thuis' worden gehouden. 

De netwerkborrel is een mooie gelegenheid om andere organisaties, hun diensten, mensen, doelgroep en plannen, beter te leren kennen. Vaak is er een overlap tussen activiteiten en doelgroep tussen de organisaties onderling. Afstemmen is dan van wederzijds belang en komt zowel de kwaliteit van de dienstverlening als de efficiëntie van het werk en de inzet van medewerkers en vrijwilligers ten goede.

We zien u graag tegemoet op 23 november bij de Volksuniversiteit, Vondellaan 158. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.