Kom ook paaseieren zoeken op de Papenhoeve

14 april 2017
Kom ook paaseieren zoeken op de Papenhoeve

PAPENDRECHT - Kinderen tot 12 jaar zijn komende maandag 17 april (Tweede Paasdag) welkom op de Papenhoeve aan de Admiraal de Ruyterweg 1A. Er kan tussen 10:00 en 11:00 uur gezocht worden naar paaseieren. Alle deelnemende kinderen mogen een eigen paasei vinden. Deze zijn uiteraard wel heel goed verstopt!

Wanneer er een paasei gevonden is, mag deze samen met het inschrijfticket ingeleverd worden bij het buffet (de keuken) van de Papenhoeve. In ruil hiervoor ontvang je dan een paasverrassing. Let op: Per kind wordt slechts 1 gevonden paasei met een paasverrassing beloond.

Ieder kind heeft om deel te nemen een eigen ticket nodig. Deze zijn alleen morgen (zaterdag 15 april) nog te krijg bij de kinderboerderij tussen 10:00 en 16:30 uur. Wel geldt op=op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.