Sinterklaas komt naar de kinderboerderij

09 november 2017 door Josette Huisman
Sinterklaas komt naar de kinderboerderij

PAPENDRECHT - Sinterklaas is onderweg van Spanje naar Nederland en laat vanaf de boot weten dat hij op woensdagmiddag 29 november op visite komt bij kinderboerderij de Papenhoeve aan de Admiraal de Ruyterweg 1a.

Het wordt een leuk feest met veel liedjes. Natuurlijk mogen de kinderen Sinterklaas een handje geven en maken Sint en Piet een praatje met iedereen.Omdat Sinterklaas de kinderen graag persoonlijk de hand geeft, kunnen er maximaal 100 kinderen (tot 8 jaar) zich aanmelden. Ouders/verzorgers kunnen vanaf 15 november hun kind aanmelden bij het buffet van de kinderboerderij. Hier ligt een intekenlijst. Neem ook gelijk een schoentje mee. Intekenen geeft recht op een ticket dat aan het schoentje wordt gebonden. Wie geen eigen schoentje bij zich heeft kan een klompje lenen van de kinderboerderij.

Kun je niet bij het feestje zijn, dan heb je tot 1 december de tijd om je schoentje met een traktatie op te halen bij de kinderboerderij. Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.