Massale belangstelling voor Veiligheidsavond(en)

03 november 2017 door Hennie van der Zouw
Massale belangstelling voor Veiligheidsavond(en)

PAPENDRECHT - De interesse van liefst 850 mensen voor de door de Gemeente Papendrecht georganiseerde Veiligheidsavond(en) verrast ook Burgemeester Moerkerke. "Mijn inschatting was honderd tot honderdvijftig personen."

Er worden nu in totaal drie avonden georganiseerd. De eerste uitvoering, op donderdag 2 november, in het Apollo Hotel, werd een groot succes. De rode draad in het afwisselende programma was een informatieve speelfilm met lokale 'acteurs'. Zie hieronder:

Er was veel waardering voor deze film, die de associatie 'Flikken Papendrecht' opriep. In deze film werd duidelijk hoe nauw de samenwerking is tussen de verschillende Papendrechtse organisaties / hulpdiensten, zoals politie, ambulance en brandweer. De belangrijke rol die de Burgernet, Veilig Papendrecht-app, Hartveilig wonen, SDNA spelen, werd door verschillende sprekers eveneens uitgebreid belicht.

De verschillende organisaties gaven een toelichting op hun activiteiten en werkwijze. Aansluitend was er een informatiemarkt waar de bezoekers terecht konden voor informatie advies en tips. Ook PuurPapendrecht was met een stand  aanwezig.

Op 2 december en 15 januari zijn er ook Veiligheidsavonden. Voor de avond van 15 januari kunnen mensen zich nog opgeven. Zie deze link.

Foto: Uitsnede film Gemeente.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.