VVD Fractievoorzitter Halbe Zijlstra bezoekt Fokker en Dordrecht

13 maart 2015
VVD Fractievoorzitter Halbe Zijlstra bezoekt Fokker en Dordrecht

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Fokker Technologies is de grootste werkgever van de regio Drechtsteden. Het  bedrijf produceert, onder andere, onderdelen van de door het kabinet aangeschafte JSF. Fokker zelf vestigt binnenkort haar internationale hoofdkantoor in Papendrecht.

Fractievoorzitter Halbe Zijlstra brengt morgen een bezoek aan Fokker om te praten over het belang van de goede samenwerking tussen het bedrijf en het Rijk en de provincie.

In de ochtend gaat Zijlstra in gesprek met inwoners en ondernemers van Dordrecht.

Locatie (11.00)
Restaurant Down Town
Blijenhoek 2
Dordrecht

Locatie: (12uur)
Fokker Papendrecht
Industrieweg 4
Papendrecht

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.