VVD Papendrecht: "Waarom stemmen op 18 maart?"

11 maart 2015
VVD Papendrecht: "Waarom stemmen op 18 maart?"

PAPENDRECHT - Onbekend maakt onbemind, daarom gaat men vaak niet stemmen voor de provinciale staten en de waterschappen. Beide organisaties leveren echter een grote bijdrage aan de veiligheid en de leefbaarheid van de hele provincie. Daarom dringt de VVD erop aan om uw stem niet verloren te laten gaan en op 18 maart naar de stemlokalen te gaan.

Wat is uw belang?
Tijdens gesprekken met Papendrechters wordt vaak aangegeven dat men niet weet waar de provincie en het waterschap zich mee bezighouden. Dat is vaak ook de reden waarom men de komende verkiezingen aan zich voorbij laat gaan. Toch hebben deze organisaties belangrijke taken. Zo zorgt de provincie voor aanleg en onderhoud van wegen, fietspaden en vaarwegen. Hierdoor blijven werkplekken, stadscentra, scholen, bedrijventerreinen en zorginstellingen goed bereikbaar.

Ook werkt de provincie aan een sterke regionale economie waarin zaken zoals innovatie, prettig ondernemen en prettig wonen in balans blijven. De VVD gelooft in de kracht van mensen. Als de provincie u de ruimte geeft, kunt u weer aan het werk. Dat heeft voor een deel al gewerkt, want u heeft Zuid-Holland inmiddels de economische motor van Nederland gemaakt.

Op het gebied van onze leefomgeving is het de taak van de provincie om natuurgebieden aan te leggen en te onderhouden, het verzorgen van voldoende schoon en zoet water en het veilig en droog houden van ons laaggelegen Zuid-Holland. Deze laatste taken worden uitgevoerd in samenwerking met het waterschap. Zij heeft namelijk de taak om het water te beheren en het afvalwater te zuiveren.

Zuid-Holland: een goed en veilig thuis
De provincie dient er voor te zorgen dat wonen en werken in Zuid-Holland veilig en fijn blijft. Werken aan vanzelfsprekende dingen, zoals droge voeten op één meter onder de zeespiegel of autowegen die niet wegzakken in de drassige poldergrond. Als de provincie en het waterschap dit goed en voor zo min mogelijk geld doen, hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. En dat is precies de bedoeling. Want dan kunt u uw tijd en geld besteden aan dingen die er voor u ècht toe doen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.