Excursies naar Europese steden van CSG De Lage Waard waren zeer geslaagd

01 november 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - In de week voor de herfstvakantie zijn de bovenbouw leerlingen van De Lage Waard op excursie geweest naar verschillende landen binnen Europa. De bussen vol enthousiaste leerlingen en docenten vertrokken richting Praag, Barcelona, Parijs, Londen en Berlijn.

Gedurende de week kregen de leerlingen de kans om de stad beter te leren kennen. Iedere excursie had een eigen samengesteld programma en naast de culturele activiteiten kreeg iedereen genoeg kans om zelf de stad te ontdekken en souvenirs voor thuis te kopen. We zijn erg blij dat iedereen na een geslaagde week veilig thuis gekomen is en dat alles goed gegaan is. Volgend jaar weer.

Bron foto: De Lage Waard.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.