Drechtstreek geklopt door Woudrichem

30 oktober 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Drechtstreek moest zaterdag zijn meerdere erkennen in het eveneens gepromoveerde Woudrichem, dat met een 1-3 overwinning op zak terug reisde. Aanvankelijk leek het er op dat Drechtstreek, dat speelde zonder routinier Damien Vereecken, de wedstrijd naar zich toe kon trekken maar de ploeg van Leon Elands speelde een degelijke wedstrijd. Het eerste doelpunt viel in de 18de minuut en werd gescoord door Randy Kroos, op aangeven van Patrick Kunst. Niet zo heel lang daarna wist Bori Secreve de gelijkmaker in te koppen op een corner van Tim Saaman. In de 35ste minuut was het andermaal Secreve die een steekbal van Danny Schaap achter doelman Joris Moesman wist te plaatsen.

Het grootste deel van de tweede helft bleef de 1-2 ruststand op het bord staan. Drechtstreek knokte voor wat het waard was en het had geruime tijd een veldoverwicht maar Woudrichem hield kalm stand. Het slaagde er zelfs nog in om kort voor het eind van de wedstrijd de 1-3 te scoren. Dat laatste doelpunt kwam wat onverwacht al had trainer Munoz wel enkele verdedigers opgeofferd om voorin meer gevaar te stichten.

In aanloop naar de derby van komende zaterdag waarin Drechtstreek op het Slobbengors de v.v. Papendrecht ontmoet is deze verliespartij wellicht een extra stimulans om daar dan in elk geval punten te behalen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.