Modeshows op de Meent

28 oktober 2017 door Josette Huisman
Modeshows op de Meent

PAPENDRECHT - Vandaag kunt u een indruk krijgen van de nieuwe herfst- en wintercollecties voor jong en oud, tijdens de modeshows die worden gehouden op de catwalk op het Marktplein. Er zijn shows om 11.30, 13.30 en om 15.30 uur.

Verschillende ondernemers met een modewinkel / Boetiek op Winkelcentrum de Meent,o.a Witteveen, Hello Kids, Concept 27, Flirt enz. tonen de herfst- en wintermode en modekleuren  met bijpassende schoenen van dit moment. Laat je inspireren door de shows.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.