Hubert Kats nieuwe voorzitter bestuur ChristenUnie Papendrecht

22 april 2016

PAPENDRECHT -  Tijdens de gehouden ledenvergadering van de ChristenUnie afdeling Papendrecht op donderdag 21 april 2016 heeft Jan Slingerland na 10 jaar afscheid genomen als voorzitter van het bestuur. Verder nam Tycho Janssen afscheid als penningmeester van het bestuur.

Van de ChristenUnie Zuid-Holland ontvang Jan Slingerland als dank een fraai afscheidskado, een beeldje dat de afhankelijkheid naar God toe uit beeldt, waarin de letters C en U te zien zijn.

Hubert Kats volgt Jan op als voorzitter van het bestuur. Het bestuur werd verder versterkt met Mark Klein (penningmeester) en Gerdien Berlag (algemeen lid).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.