Nu te koop bij de Heerlijkheid van Papendrecht: eetbare insecten

26 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Nu te koop bij de Heerlijkheid van Papendrecht: eetbare insecten

PAPENDRECHT - Het is bekend dat Landwinkel de Heerlijkheid aan de Kerkbuurt qua voeding geen standaard assortiment heeft. Maar dit nieuwtje wilden we u toch niet onthouden: Nieuw in het landwinkelassortiment bij de Heerlijkheid van Papendrecht: EETBARE INSECTEN. Rijk aan eiwitten.

Eetbare insecten zijn volgens de Landwinkel erg lekker in combinatie met een lekker bockbiertje.......

Bron foto: Landwinkel de Heerlijkheid van Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.