Landwinkel De Fruitheerlijkheid organiseert kweeperenwedstrijd

02 januari 2012
Landwinkel De Fruitheerlijkheid organiseert kweeperenwedstrijd

PAPENDRECHT - Jan Korteland van De Landwinkel zoekt een heerlijk baksel of een gerecht dat is klaargemaakt met kweeperen, iets speciaals om te eten of te drinken.

De jury bestaat uit de kok Bauke of Bianca van Kookgemak, bierbrouwer Geert Jan Verschoor,  Slagerij Vis en Bakkerij Vlot.

De winnaar krijgt de eer om zijn/haar recept met anderen te delen en wint een bakcadeaupakket t.w.v. € 30,-  van de Landwinkel. Verdere prijzen zijn voor de nummers twee en drie: een bierpakket van Brouwerij de Heerlijkheid en een cadeau van Woongemak, een nevenbedrijf van Kookgemak.

De proefdag voor de juryleden is op woensdag 4 januari 2012. Uw product moet uiterlijk woensdag 4 januari voor 15.00 uur afgeleverd zijn. De jury zal achter gesloten deuren alles proeven. De winnaar wordt zaterdag 7 januari bekend gemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.