Landwinkel De Fruitheerlijkheid wint eerste prijs

31 mei 2008

PAPENDRECHT - Landwinkel De Fruitheerlijkheid aan de Kerkbuurt heeft de 1e prijs gewonnen met de beste Lente presentatie van 2008. Deze prijs komt voort uit het Landelijk project: ‘professionalisering Landwinkels via kenniscirkels’ dat is bedoeld om burgers meer te betrekken bij de boerderij, het landschap en om het coöperatief ondernemerschap te stimuleren.

De prijs werd op zaterdag 31 mei bij Landwinkel De Fruitheerlijkheid uitgereikt door burgemeester De Bruin.

Voor klanten is er een actie om de prijs te vieren. Klanten krijgen van 31 mei t/m 28 juni 10% korting op Landwinkel producten en bij besteding van meer van € 7,50 een gratis Landwinkel boodschappentas met een fles puur appelsap.

Landwinkel is ontstaan uit het samengaan van een aantal regionale samenwerkingsverbanden (groene hart Landwinkels, Vallei Landwinkels, Boerderijplus winkels en een aantal individuele boerderijwinkels). Door landelijke samenwerking wordt de regionale plattelandsontwikkeling versneld.

Inmiddels zijn er 67 agrarische ondernemers met een winkel bij de boerderij/boomgaard bij aangesloten. De coöperatie wil de betrokkenheid van burgers bij de boerderij en het landschap versterken. Dit door verkoop van en educatie over de producten van het eigen bedrijf en ambachtelijke boerderij- en streekproducten van andere collega's.

Voor meer info zie www.fruitheerlijkheid.nl. Foto: Kees Andriesse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.