Buitenlands bezoek voor landwinkel

09 oktober 2007
Buitenlands bezoek voor landwinkel

PAPENDRECHT - Nadat al eerder dit jaar een groep landbouwstudenten uit China en Albanese landbouwvoorlichters Landwinkel De Fruitheerlijkheid in Papendrecht bezochten, was er deze week weer buitenlands bezoek. Een delegatie Chinezen kwamen kijken hoe er op het bedrijf wordt gewerkt en hoe de samenwerking plaatsvindt  met de andere Landwinkels. De groep komt uit Noordwest China, waar zij diverse, voornamelijk kleinere, bedrijven adviseren. Zij werken in een gebied dat grenst aan de grootste woestijn van China, een gebied waar het zeker voor landbouwbedrijven moeilijk werken is. De groep reist momenteel door heel Europa om ideeën op te doen om die straks bij hun werk in China te kunnen gebruiken.

Onlangs is Landwinkel De Fruitheerlijkheid gestart met een workshopserie voor het maken van o.a. herfstkransen en keukenkransen. Voor de workshops van 30 oktober (keukenkrans) en 6 november( herfstkrans) zijn nog aanmeldingen mogelijk. In december (week 50) zijn er workshops voor het maken van kerststukken.

Komende zaterdag 13 oktober zijn er in de Landwinkel proeverijen. Er zijn producten te proeven van 'De Kleinste Soepfabriek' en van 'Waddendelicatessen'. De Fruitheerlijkheid is te vinden in aan de Kerkbuurt 56. Meer informatie: www.fruitheerlijkheid.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.