Sinterklaas vergeet kinderboerderij Papenhoeve niet, ondanks vogelgriep

25 november 2016
Sinterklaas vergeet kinderboerderij Papenhoeve niet, ondanks vogelgriep

PAPENDRECHT - Sint en zijn pieten komen toch langs bij kinderboerderij Papenhoeve. De kaarten voor het feest en voor het zetten van de schoentjes kunnen opgehaald worden bij de poort van de kinderboerderij. Dit kan tot 29 november. U kunt aanbellen en dan zal een van de medewerkers u hierbij helpen. Voor beide activiteiten geldt vol=vol.

Het sinterklaasfeest is op 30 november 2016 van 13:30 tot 15:00 uur. Na afloop kunnen de kinderen hun schoen ophalen tussen 15:00 en 16:00 uur. Het feest wordt georganiseerd door de Papenhoeve in samenwerking met Albert Heijn Papendrecht en Vermeij Verhuur.

Bericht aan de zoete kinderen in Papendrecht:
Op de kinderboerderij de Papenhoeve kan je met je schoen terecht.
Schoenen zijn welkom tot 29 november dit jaar,
dus scheid nu snel je paar.
De Sint wil ons dit jaar niet overslaan,
hij laat jullie dan ook niet in de kou staan.
Ondanks de door de vogelgriep veroorzaakte sluiting,
Komt de Sint zijn goedheid op de kinderboerderij tot uiting.
De dieren zitten veilig in hun huis,
dus niemand brengt iets schadelijks thuis.
Op 30 november mogen de kinderen komen genieten!

Groeten van de Sint en zijn Pieten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.