Sint heet alle kinderen welkom in het Sinterklaashuis

16 november 2016
Sint heet alle kinderen welkom in het Sinterklaashuis

PAPENDRECHT - Alle zwarte Pieten hebben het de afgelopen nachten druk gehad op de daken. Vele schoencadeautjes zijn al in kinder- en volwassenschoenen terecht gekomen. Het was gelukkig niet meer zo koud, maar ze zijn erg blij met het nieuwe Sinterklaashuis, wat gevestigd is op Veerpromenade 106 op winkelcentrum de Meent.

Het haardvuur brandde behaaglijk; waardoor ze zich binnen op konden warmen en even lekker konden uitrusten. Ook Sinterklaas en zijn paard vinden de nieuwe werkplaats erg fijn. Even droog staan en een wortel eten deed Amerigo goed. 

Sinterklaas en zijn zwarte pieten nodigen alle kinderen uit, om ook naar het Sinterklaashuis te komen. Er is een mooie werkplaats. Kom gezellig langs en doe mee: Maak een mooie pietenmuts. Kleur een kleurplaat voor de kleurwedstrijd of versier een taaitaaipop of kijk mee naar de film.

Het Sinterklaashuis is open op:

Sinterklaas laat ook nog weten dat alle kinderen van Papendrecht hun schoen kunnen zetten bij de Albert Heijn aan de Espenhof. (Winkelcentrum Wilgendonk) Het schoenenhuis voor alle schoentjes staat klaar.

Zwarte Piet heeft ook nog een tip: Alle kinderen die van knutselen houden kunnen een knutselschoentje maken en zetten bij de Lidl op de Overtoompassage 1.
Ook bij de Jumbo op de Meentpassage zijn schoentjesbouwplaten op te halen en weer in te leveren. Deze kunnen na 3 december gevuld weer opgehaald worden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.