De Viermaster trots op nieuwe 'energy floor'

18 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
De Viermaster trots op nieuwe 'energy floor'

PAPENDRECHT - Vandaag kreeg de Viermaster een echte 'energie vloer' op een stukje schoolplein. Nu kunnen de leerlingen bewegen en energie opwekken. Tegelijk. De viermaster schrijft hier zelf over: 

"En de Energy Floor ligt er. Trots. Beweeg en je wekt energie op. Ook krijgt de vloer energie van zonlicht. Op de vloer kunnen kinderen allerlei spelletjes spelen door er op te gaan staan. Super gedaan Energy Floors." 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.