Ambulance en traumahelikopter naar Nieuwland Parc

17 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Ambulance en traumahelikopter naar Nieuwland Parc

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Tegen tien uur vanochtend dinsdag 17 oktober 2017, rukte politie en ambulance met gillende sirenes uit naar een locatie op het Nieuwland Parc. Ter hoogte van Vasto Natuursteen landde ook een traumahelikopter.

Wat er aan de hand was wilden of konden de aanwezige agenten nog niet vertellen "In ieder geval iets waar een ambulance en traumahelikopter voor nodig kunnen zijn," was hun antwoord op een vraag van ons.

Zie hieronder voor update(s).Update 10:30 uur: Tegen half elf steeg de traumahelikopter weer op. (Bron foto: Papendrecht.net)

Update 11:00 uur: De hulpdiensten waren uitgerukt voor een persoon die klem geraakt was onder platen natuursteen. De verschillende hulpdiensten waren met spoed ter plaatse. Gelukkig lag het slachtoffer, toen de hulpdiensten hem bereikten, niet meer beklemd onder de platen natuursteen, en kon het slachtoffer in de ambulance behandeld worden, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd. De politie onderzoekt de toedracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.