Project 'Jong in Papendrecht' in volle gang

16 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Project 'Jong in Papendrecht' in volle gang

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Bij het Jeugd- en Jongerenwerk Papendrecht is het project 'Jong In Papendrecht' in volle gang. 'Jong in Papendrecht' is een fotografieproject waarbij 16 deelnemers tussen de 12 en 21 jaar de basisvaardigheden van fotograferen leren en daarnaast naar een expositie toewerken met als thema 'Jong In Papendrecht.'

Donderdag 12 oktober was een speciale dag voor het project. Holland Fotostudio verzorgde namelijk in de professionele studio in Dordrecht een les portretfotografie. Onder leiding van Hanan Haddouch en Annet Holland was deze avond een groot succes.

Fotograaf: Faysal Boudihi

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.