Nieuwe coalitie komt met 5 wethouders

07 april 2010

PAPENDRECHT - Zoals in het voortraject al duidelijk werd, zijn de gesprekspartners PAB, VVD, CDA, D66 en CU nu ook coalitiepartners geworden. Informateur Jan de Geus maakte dit bekend op een raadsbijeenkomst op dinsdag 6 april.

Er komen liefst 5 wethouders, waarvan 3 part-time wethouders. De VVD en het PAB leveren naar alle waarschijnlijkheid een full-time wethouder, de CDA, D66 en CU gaan 2 full-time posten verdelen.

Op donderdag 22 april ziet het nieuwe college van B&W er als volgt uit: Herman Nieuwstraten (PAB), Kees Koppenol (CDA), Joke Reuwer (D66) en Wilco Scheurwater (CU). De beoogde VVD-wethouder is nog altijd niet bekend.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.