Scouting Van Brederode gaat week op kamp in Duitsland

09 juli 2016
Scouting Van Brederode gaat week op kamp in Duitsland

PAPENDRECHT - De scouting Van Brederode viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan. Het hoogtepunt van het jubiluemjaar is een hele week op kamp met bijna alle Papendrechtse scouts in Duitsland.

Een grote groep van bijna 85 man is vanmorgen vertrokken met een dubbeldekker touringcar en een aantal auto's voor een reis van ruim 4 uur naar Brexbachtal in Duitsland. Voor de kleinere scouts waren er dit jaar al een paar mini kamps georganiseerd, zodat ze al goed e aan elkaar en het kamp konden wennen. Want vooral voor de welpen is het een spannende onderneming en voor het eerst een week zonder ouders.

De werkgroep die het kamp organiseert is bijna twee jaar bezig geweest met de voorbereiding. Ook financieel was er een uitdaging. Met allerlei sponsoracties was er al een mooi bedrag binnengehaald, de rest wordt door de kampgangers zelf betaald.

Op de Facebookpagina van Scouting Van Brederode kunt u de komende dagen regelmatig nieuw geplaatste berichten en foto's zien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.