Oproep aan oud-leden scouting van Brederode voor een Reunie

29 juni 2015
Oproep aan oud-leden scouting van Brederode voor een Reunie

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Zaterdag 26 september 2015 houdt scouting van Brederode vanaf 18.00 uur een reünie voor al haar oud-leden en vrijwilligers. Ben je nu 16 jaar of ouder, lid geweest van onze groep en wil je naar de reünie komen, meld je dan aan door een mail te sturen naar reunie@scoutingpapendrecht.nl.

50 jarig jubileum
Scouting van Brederode viert dit jaar haar 50 jarig bestaan. ‘Zo’n gouden jubileum moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden’, zegt huidig voorzitter Radboud van den Bovenkamp. ‘Daarom zijn er dit jaar extra activiteiten zoals een groepskamp en deze reünie. Op onze speciale Facebook-pagina kan iedereen de laatste nieuwtjes lezen en zijn er oude foto’s te bekijken (Facebook.com/50jaarscoutingvanbrederode).

Reünie
Van Brederode viert de reünie met een heerlijke barbecue, leuke activiteiten en natuurlijk de mogelijkheid om herinneringen op te halen. Er wordt een bijdrage gevraagd van 15 euro per persoon, dit is inclusief eten, onbeperkt koffie en thee en twee consumpties. Na opgave ben je 26 september vanaf 18.00 uur welkom bij het clubhuis aan de Kamerling Onneslaan onder de brug naar Dordrecht.

Bijschrift foto: Groepsfoto ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.