Gezellige rommelmarkt bij Scouting van Brederode

14 oktober 2013
Gezellige rommelmarkt bij Scouting van Brederode

PAPENDRECHT - Zaterdag 12 oktober organiseerde Scouting van Brederode haar jaarlijkse rommelmarkt in hun gebouwen en op hun eigen terrein aan de Kamerlingh Onneslaan 1 te Papendrecht.

Tussen 9.30 en 14.00 uur was iedereen welkom om te snuffelen tussen de verkoopwaar. Naast de rommelmarkt verkochten ze ook hun eigen onbespoten appels en hand- en stoofperen uit de unieke hoogstamboomgaard.

De opbrengst van de rommelmarkt was 1.010 euro.

Foto: Wim Schut.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.