Speuren bij het Dierenziekenhuis

04 oktober 2017 door Josette Huisman

PAPENDRECHT - Hoera het is 4 oktober "Dierendag"! Bij het Dierenziekenhuis Drechtstreek stonden diverse soorten hondenvoer klaar voor uw viervoeter. Voor de kinderen stond het springkussen klaar. Waarom? Vanwege de Open Dag! Vanaf 12:00 uur kon je kennis maken op De Wederik 1a. De dierenartsen en paraveterinairen gaven rondleidingen door het gebouw. 

Buiten speelden de kinderen en was er popcorn. Ook kon je in de Dierenambulance kijken en je laten informeren over het werk wat deze organisatie doet. Op de brancard lag een ziek (knuffel)konijn. Gelukkig zorgen de ambulancebroeders dat hij gauw in het Dierenziekenhuis komt!

Binnen was er een woordpuzzel speurtocht, waardoor je in alle ruimten aan het denken werd gezet.  De behandelkamers, een narcoseapparaat, kijken in de microscoop, de dierenweegschaal en nog veel meer was er te bekijken. Na het juist oplossen van de speurtocht kreeg je een goodiebag mee naar huis.

Meer informatie over het Dierenziekenhuis is te vinden www.dierenziekenhuisdrechtstreek.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.