Tommy Wieringa las voor uit zijn nieuwste boek

03 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Tommy Wieringa las voor uit zijn nieuwste boek

PAPENDRECHT - Op uitnodiging de sectie Letteren van de St. Culturele Raad Papendrecht gaf Tommy Wieringa op woensdag 27 september een lezing in de goed gevulde Bibliotheek Papendrecht.

Wieringa las voor uit zijn eind oktober uit te komen roman ‘De heilige Rita’: een boek dat gaat over een vader en een zoon, en over de nieuwe tijd in een traditioneel grensdorp als Mariënveen. Daarnaast droeg hij voor uit ouder werk.

Wieringa sprak aan het begin van de avond zijn uitdrukkelijke wens uit om vragen niet op te sparen voor later, maar te stellen wanneer daar behoefte aan was. Zo ontstond een levendige avond waaraan voor het gevoel veel te snel een einde kwam en waar, binnen en buiten de bibliotheek, nog lang over nagepraat werd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.