CRP organiseert zesde gedichtenwedstrijd

02 februari 2010
CRP organiseert zesde gedichtenwedstrijd

PAPENDRECHT - Voor de zesde keer organiseert de sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht de Gedichtenwedstrijd. Het thema is dit keer ‘evenwicht’.

Er zijn weer twee categorieën: jeugd tot en met 18 jaar en volwassenen. In beide categorieën zijn drie prijzen te behalen. De gedichten dienen uiterlijk woensdag 17 maart in het bezit te zijn van Frans Spaanstra. Ze kunnen per e-mail (spaanstra@telfort.nl) of per post (Larikshof 3, 3355 RD Papendrecht) worden toegestuurd.

Zoals gebruikelijk vindt de prijsuitreiking plaats in Bibliotheek Papendrecht, op woensdag 24 maart a.s. De aanvang is om 20.00 uur; vanaf 19.30 uur is de bibliotheek open. De sectie Letteren hoopt dat het enthousiasme voor de gedichtenwedstrijd weer net zo groot zal zijn als de voorgaande jaren.

Zie ook www.cultureleraadpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.