Drukbezochte scoutfair groot feest

24 september 2016
Drukbezochte scoutfair groot feest

PAPENDRECHT - Op zaterdag 24 september werd voor de tweede keer een scoutfair georganiseerd door Scoutingvereniging Van Brederode. Vorig jaar was de eerste editie, dat een opvolger was van de jaarlijkse rommelmarkt en in het teken stond van het 50-jarig bestaan. 

Vorig jaar was het zo'n succes, dat het een blijvertje is gebleken. Vandaag kwamen er weer vele honderden bezoekers. Naast rommelmarktspullen waren er kraampjes met hobbyartikelen en etenswaren. En kinderen konden voor een euro een strippenkaart aanschaffen, waarmee ze allerlei leuke spelletjes en activiteiten konden doen. 

Hieronder nog een aantal foto's van deze gezellige dag:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.