Ingezonden brief: 'Moet onkruid en ander tuinafval weer wortel gaan schieten?

29 september 2017 door Hennie van der Zouw
Ingezonden brief: 'Moet onkruid en ander tuinafval weer wortel gaan schieten?

PAPENDRECHT - Het onderhoud van het groen in de gemeente Papendrecht blijft de gemoederen bezig houden. Van een verontruste bewoner ontvingen we bovenstaande foto met de volgende beschrijving:

"Beste gemeente arbeiders, afgelopen jaar is tussen de P. C. Hooftlaan en Valeriusstraat het grasveld gerenoveerd en langs de kanten van laag groeiende struiken voorzien. Deze wordt onderhouden door tuinlieden die door de gemeente aangesteld zijn.

Ook deze week waren er weer tuinlieden bezig met schoffel e.d. maar niet met een zak of container om het weggehaalde onkruid mee te nemen, Dit ligt gewoon op het gras, om daar weer wortel te schieten, en zodoende weer voor werk te zorgen. Wij voeden onze kinderen op om geen rotzooi op straat te gooien, maar gemeentewerkers hoeven dat zeker niet te doen, zo houden ze zich zelf aan het werk.....

Op het grasveld ligt ook het afgemaaide gras van de laatste keer, maar hiervan weten we dat dit blijft liggen om weer als meststof te dienen. Maar het schoffelafval ligt er ook, en dat dient volgen ons weggehaald te worden, om weer geen wortel te laten schieten."

Tot zover dit ingezonden bericht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.