Kindcentrum Prins Constantijn voert schoolpleinacties

18 september 2017
Kindcentrum Prins Constantijn voert schoolpleinacties

PAPENDRECHT - Bijna een jaar geleden op 28 september 2016 opende het Kindcentrum Prins Constantijn Papendrecht officieel haar vernieuwde schoolgebouw. Een prachtig gebouw met lichte lokalen. Als je naar de hoofdingang van de school loopt valt op dat het huidige schoolplein is verzakt. Maar daar gaat verandering in komen, want het plein gaat opgehoogd worden. Tijd voor actie. 

Met elkaar voor ieder kind
Het motto van het Kindcentrum is: “Met elkaar voor ieder kind”. Leerlingen, ouders en leerkrachten zijn samen verantwoordelijk voor het leerproces van de leerlingen. Samen zijn deze een half jaar geleden van start gegaan met “Schoolpleinacties”, want ook ontspanning en spel van de leerlingen werkt mee aan dit leerproces.Met elkaar bouwen aan een nieuw schoolplein
Na binnenkomst door een van de vier 4 hallen van de school, zie je een thermometer hangen. Hierop staan de gedane acties met de opbrengsten. Zo is er geld binnen gekomen met een bingo-middag, met de verkoop van paaseieren, statiegeldflessen inzameling en nog veel meer. Met elkaar is er al veel werk verzet en geld gespaard, maar er is meer nodig. Er is met een vertegenwoordiger van speeltoestellen om de tafel gezeten. Om de pleinen zo te maken dat de kinderen met plezier kunnen spelen is er rond de Euro 20.000,- nodig.

Bazaar
Tijd voor een volgende actie. Een activiteit voor de wijk, familie, vrienden en buren. U bent van harte welkom op de bazaar. Deze wordt vrijdag 22 september in en rond de school gehouden. Voor de kinderen, maar ook voor volwassenen zijn er vele leuke activiteiten te doen. Van 16.00 tot 20.00 uur staan de deuren van het Kindcentrum voor u open. Ook is er genoeg eten en drinken te koop. Het rad van fortuin heeft leuke en mooie prijzen. Kom dus naar Walmolen 2 en geniet met elkaar van spel en eten.

Meer informatie over Kindcentrum Prins Constantijn vindt u op de website

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.