Vernieuwde Prins Constantijn feestelijk geopend

28 september 2016
Vernieuwde Prins Constantijn feestelijk geopend

PAPENDRECHT - Op woensdag 28 september opende het Kindcentrum Prins Constantijn Papendrecht officieel het vernieuwde schoolgebouw.

Het gebouw had een nieuw dak gekregen en nieuwe ramen, dat was gesubsideerd door de gemeente Papendrecht.

De Vereniging voor Christelijk Nationaal Onderwijs Papendrecht (VCNOP) had besloten dat de renovatie een goed moment was om ook de inrichting aan te pakken, dus het werd afgelopen jaar een complete verbouwing van de school, waarbij alleen de muren nog intact werden gelaten (zie ook links onder).

Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn was helaas verhinderd voor de opening, maar in plaats daarvan was wel 'Prins Henk' gekomen. Hij knipte samen met een leerling het lint met  ballonnen door, waarna de school officieel was geopend.

Hiermee is een officiële start gemaakt met het Kindcentrum Papendrecht. Sinds dit seizoen is er naast een BSO en TSO ook ook een peuterschool in het gebouw aanwezig. En vanaf april 2017 zijn ook kinderen van 0 tot 2 jaar welkom.

Vandaag is het groot feest voor alle kinderen met allerlei leuke activiteiten.

Vanavond is iedereen van 18.30 uur tot 20.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen in het nieuwe gebouw.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.