Rommelmarkt Excelsior levert 3500 euro op

23 september 2017
Rommelmarkt Excelsior levert 3500 euro op

PAPENDRECHT - Op zaterdag 23 september hield Muziekvereniging Excelsior haar 39e rommelmarkt, al jaren een begrip in Papendrecht.

Er was weer een ruime keus aan boeken, CD's, speelgoed, kleding, meubels en ook aan de inwendige mens werd gedacht. Ook het Rad van Avontuur was een grote trekker, want er werden liefst 25 rondes gedraaid.

Na afloop was de netto opbrengst ongeveer 3500 euro, dat komt goede komt aan de activiteiten van de vereniging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.