Rommelmarkt Excelsior goed bezocht

12 september 2010
Rommelmarkt Excelsior goed bezocht

PAPENDRECHT - Op zaterdag 11 september organiseerde muziekvereniging Excelsior uit Papendrecht haar jaarlijkse rommelmarkt.
Het gehele jaar worden er door Excelsior spullen verzameld en op de rommelmarkt te koop aangeboden.
Alle spullen waren door de leden en vrijwilligers zoveel mogelijk gesorteerd, zodat speciale kramen konden worden ingericht voor bijv. speelgoed, boeken, antiek, elektrische apparatuur en kleding.

De bezoekers konden dus gericht zoeken, of juist naar hartenlust snuffelen tussen de grote hoeveelheid 'kleine spullen'.
Bij het 'Rad van Avontuur' was het druk er waren bij elke ronde vele mooie prijzen te winnen en natuurlijk kwamen ook veel bezoekers voor de gezelligheid, waar de rommelmarkt sinds eind 70-er jaren mede om bekend staat. Ook op het terras was het met een kopje koffie goed toeven. De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan de clubkas, waaruit o.a. opleidingen, instrumentarium en concerten worden bekostigd.

Foto's: Luxfoto

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.