Grootse rommelmarkt Excelsior op nieuwe locatie goed bezocht

20 september 2008
Grootse rommelmarkt Excelsior op nieuwe locatie goed bezocht

PAPENDRECHT - Op zaterdag 20 september 2008 hield Muziekvereniging Excelsior haar jaarlijkse rommelmarkt. Dit jaar werd het niet gehouden op het vertrouwde Ds. Stockmanplein, maar in de loods van Lingen Beton. Op deze locatie was er alle ruimte en had het voordeel dat men al dagen van te voren de spullen kon klaarzetten. De rommelmarkt was dan ook grootser dan ooit opgezet. Ruim voor 8 acht stonden er al vele bezoekers achter het hek ongeduldig te wachten totdat het hek open ging. Een aantal handelaren had zelfs een verrekijker bij zich om alvast de spullen van een afstand goed te kunnen bekijken! Het mooie weer trok weer vele honderden bezoekers en leverde liefst € 7200,- op.

Goedkeuring
Bijna had de rommelmarkt op deze locatie niet door kunnen gaan. De loods was tot een paar maanden geleden de beoogde plek om muzieklessen te geven, maar de gemeente gaf uiteindelijk toch geen goedkeuring. In de paar weken dat er nog geen vuiltje aan de lucht was,  waren er al heel wat rommelmarktspullen in de loods opgeslagen. Na overleg met de gemeente mocht gelukkig de ruimte toch nog gebruikt worden tot en met de rommelmarkt, zodat er niet nogmaals met spullen gesleept hoefde te worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.