Rommelmarkten en bazars in Papendrecht

30 september 2002
Rommelmarkten en bazars in Papendrecht

Papendrecht kent een actief verenigingsleven. En vrijwel iedere kerk, instelling, school of vereniging in Papendrecht organiseert wel eens een rommelmarkt of bazar, vooral in het voorjaar en in het najaar.

Het is vaak niet alleen om de inkomsten te doen, maar het geeft ook een band tussen de medewerkers, de organisatie is weer in het nieuws, er komen spullen binnen die ook zelf goed gebruikt kunnen worden en het is ook nog eens gelijk een soort open huis. De grootste rommelmarkten in Papendrecht zijn die van muziekvereniging Excelsior, de Bethlehemkerk en de Sionskerk. Op de agenda van Papendrecht.net kunt u goed zien wanneer er weer een rommelmarkt wordt georganiseerd.

Het afgelopen weekeinde op zaterdag 28 september 2002 werden er drie rommelmarkten georganiseerd. Zo was er de tweejaarlijkse megabazar van de Bethehemkerk, een rommelmarkt van speeltuinvereniging De Wip-Wap en een rommelmarkt van de Anne Frankschool. Van de Bethlehemkerk is reeds bekend dat de opbrengst ruim € 21.000,- was.

Hieronder kunt u een kleine impressie vinden van de bazar van de Bethlehemkerk en de rommelmarkt van De Wip-Wap.

De hal van de Bethelemkerk met eten/drinken, prijsschieten, zelfvervaardigde babyspullen en bloemen en planten.

De grote zaal in De Palm met voldoende zitgelegenheid, het rad van avontuur en de speelgoedafdeling.

De vele boeken en platen.

Het "Hoe goed kent u Papendrecht" spel.

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.