Voorstelling voor alle ouders: 'Dat schiet lekker op zo'

22 september 2017 door Hennie van der Zouw
Voorstelling voor alle ouders: 'Dat schiet lekker op zo'

PAPENDRECHT - Heb je een kind dat aan sport doet? Dan mag je dit niet missen. De voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ op dinsdag 3 oktober 2017 in theater De Willem in Papendrecht. Een humoristische voorstelling, over hoe je als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport (en daarbuiten!). Dankzij de medewerking van Sterk Papendrecht (voorheen CJG en Sociaal Team) en de gemeente Papendrecht is de toegang gratis, mits je je van te voren aanmeldt via www.datschietlekkeropzo.nl.

In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon (waar hij ook de coach van is). Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

De voorstelling is gebaseerd op o.a. de theatervoorstelling voor sportclubs ‘Wel winnen, hè!’, die in 2012 in Papendrecht te zien was. Al 100.000 (!) mensen hebben die voorstelling, die omarmd wordt door NOC*NSF en 42 sportbonden, gezien. De reacties zijn zeer enthousiast.

De voorstelling voor ouders is dus op dinsdag 3 oktober 2017 in Theater De Willem, van der Palmstraat 4. Loopt u ook even langs de stands op de opvoedmarkt in de foyer in het theater en doe inspiratie op over bijvoorbeeld gezonde traktaties, sportmogelijkheden en/of kinderopvang in Papendrecht. De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt circa 75 minuten (zonder pauze).

Een kaartje is eenvoudig te reserveren via het kopje 'ouders overzicht' voorstelling 'Dat schiet lekker op zo!' www.datschietlekkeropzo.nl , daar is ook meer informatie over de voorstelling te vinden.

Let op: ouders met kinderen die sporten op een van onderstaande clubs, krijgen de voorstelling in
eigen kantine te zien.

• VV Papendrecht
• VV Drechtstreek
• VV Flits
• AV Passaat

Meld je aan via www.datschietlekkeropzo.nl en krijg gratis toegang tot de theatervoorstelling 'Dat
schiet lekker op zo!'. Hopelijk tot 3 oktober!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.