Jumbo en Zeeman kleuren winkelcentrum de Meent geel

20 september 2017 door Josette Huisman
Jumbo en Zeeman kleuren winkelcentrum de Meent geel

PAPENDRECHT - Vanmorgen kleurde Winkelcentrum de Meent geel. Overal aan de lantaarnpalen op de Veerweg (bij het betreden van winkelcentrum de Meent) zijn gele ballonnen gehangen. Iedereen kon er niet omheen: Vandaag zou de verbeterde Jumbo Papendrecht op de Meentpassage openen.

Rond 9:00 uur kwam het personeel naar buiten. Elke medewerker had een kanon in de hand. Precies op tijd schoten deze leeg. Er kwamen allemaal gele slierten uit. Hiermee is Jumbo de Meent weer geopend!

Veel Papendrechters gaven gehoor om naar de feestelijke heropening te komen. Niet voor niets, want de eerste 150 klanten kregen een bos gele bloemen bij hun boodschappen. Voor iedereen die de bloemen gemist heeft: vandaag ontvang je bij besteding van 25,- euro een gratis appeltaart.

Niet alleen beneden, maar ook schuin boven de Jumbo, op Meentpassage 42 zag het geel. Zeeman heropende ook om 9:00 uur haar winkel. De eerste 50 betalende klanten kregen een Zeeman-paraplu. Ook hier ontvangt elke klant vandaag een cadeautje, namelijk een gratis bigshopper.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.