Zwarte Pietenband Wild Geraas biedt geheel verzorgde sinterklaasfeesten

20 september 2017 door Hennie van der Zouw
Zwarte Pietenband Wild Geraas biedt geheel verzorgde sinterklaasfeesten

PAPENDRECHT - De Papendrechtse Zwarte Pietenband ‘Wild Geraas’ heeft in de afgelopen 13 jaar in de wijde omtrek naam gemaakt en veel kinderen blij gemaakt met enthousiaste optredens. ‘Wild Geraas’ is onderdeel van muziekvereniging Excelsior Papendrecht.

‘Wild Geraas’ organiseert ook compleet verzorgde sinterklaasfeesten voor bedrijven, hetgeen een groot succes is gebleken. ‘Wild Geraas’ biedt bedrijven dan een sinterklaasfeest dat exclusief voor hen georganiseerd wordt, een warm welkom  in het verenigingsgebouw in Papendrecht, veel Zwarte Pieten, Sinterklaas, 1,5 uur vermaak voor de kinderen waarbij zij actief betrokken worden, en natuurlijk volop live muziek van de Zwarte Pietenband. Op zaterdag 25 november zijn er nog diverse mogelijkheden om een exclusief bedrijfsfeest te boeken.

Meer informatie over ‘Wild Geraas’ is te vinden op www.wildgeraas.es en informatie en prijzen zijn op te vragen via info@wildgeraas.es.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.