Actie "Help de voedselbank Papendrecht"

17 november 2015
Actie "Help de voedselbank Papendrecht"

PAPENDRECHT - De voedselbank Papendrecht heeft extra handen nodig om genoeg levensmiddelen in te zamelen voor december. Op zaterdag 28 november gaan vrijwilligers de voedselbank helpen door vrijwillig bij een supermarkt te gaan staan en daar briefjes uit te delen met levensmiddelen die nodig zijn.

Als mensen de producten in de supermarkt hebben gekocht, kunnen ze deze in de dozen buiten de supermarkt zetten.
Er rijdt een busje van de voedselbank rond om de levensmiddelen op te halen bij de verschillende supermarkten.

Wilt u als vrijwilliger meehelpen, meld u dan aan bij Rene van Engelen r.engelen9@chello.nl Er word gewerkt in twee shifts: van 10:00 tot 12:30 en van 12:30 tot 15:00 uur.

Archieffoto: Pieter van den Berg
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.