Er starten nieuwe teken- en schildercursussen bij de VU

15 september 2017 door Josette Huisman
Er starten nieuwe teken- en schildercursussen bij de VU

PAPENDRECHT - Bij Volksuniversiteit Papendrecht kan men terecht voor heel veel teken- en schildercursussen en –workshops, zowel overdag als ’s avonds. Bij de basiscursus tekenen en schilderen én de tekenen en schilderen vervolg komen heel veel verschillende materialen en technieken aan bod. Een prima cursus voor wie nog niet weet waar zijn/haar voorkeur ligt of voor wie juist de afwisseling leuk vindt. Zowel de basiscursus als de vervolg kan men bijwonen op dinsdagochtend of –avond vanaf 26 september(1 x per 14 dagen).

Op dinsdagmiddag 3 oktober start de cursus Aquarelleren voor beginners en 2e- jaars. Deze cursus bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 13.30 tot 16.00 uur.

Vanaf woensdagavond 27 september of woensdagochtend 4 oktober kunnen degenen die willen leren schilderen met Acryl terecht. Deze cursussen zijn ook voor beginners en licht-gevorderden en bestaan uit 12 lessen die om de andere week worden gegeven.

Buiten alle langere cursussen kan men ook terecht voor Strip- en cartoontekenen, Model- en portrettekenen, Abstracte mensfiguren in acryl, Vogels tekenen en schilderen en Art Journaling.
Voor meer informatie en inschrijving  kan men terecht op www.vupapendrecht.nl of door te of bellen naar 078-6154764.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.