Vrijwillige coach: "Samen zorgen voor een nieuwe kans"

11 september 2017 door Hennie van der Zouw
Vrijwillige coach: "Samen zorgen voor een nieuwe kans"

PAPENDRECHT - Heeft u een luisterend oor, een groot hart en tijd voor individuele ondersteuning? Het vrijwilligerspunt start binnenkort met een training: vrijwillige coach, een steuntje in de rug. De vrijwillige coach ondersteunt  bijzondere vrijwilligers bij het opstarten van hun vrijwilligerswerk.

Bijzondere vrijwilligers zijn vrijwilligers die graag vrijwilligerswerk willen doen maar tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben. Als coach biedt u voor een bepaalde periode ondersteuning en/of praktische hulp totdat de vrijwilliger zijn weg heeft gevonden. Dit gebeurt in overleg en afstemming met de bijzondere vrijwilliger, soms is meegaan met het eerste kennismakingsgesprek met de vrijwilligersorganisatie al voldoende, soms zal het contact samen wat intensiever zijn.

Voordat u als coach aan de slag gaat, volgt u een speciale training (4 dagde¬len). In de training leert de coach hoe te werk te gaan en bereidt u zich voor op het geven van de ondersteuning, praktische hulp en vriendschappelijk contact aan (een) vrijwilliger(s). Naast deze training ontvangt de coach professionele begeleiding en ondersteuning.

Het vrijwilligerspunt verwelkomt u graag als vrijwillige coach. Meer informatie en/of interesse in de functie? Neem dan contact op met:

Vrijwilligerspunt: Pauline van der Kraan of Judith van Gulik 078-6154741, vrijwilligers@bwi-papendrecht.nlvrijwilligerspunt,coach,

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.