Eerste netwerkbijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties groot succes

08 september 2017 door Hennie van der Zouw
Eerste netwerkbijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties groot succes

PAPENDRECHT - Op donderdag 7 september heeft het BWI vrijwilligerspunt de eerste netwerkbijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties georganiseerd met als thema: “denk mee met het vrijwilligerspunt”. De bijeenkomst begon in de Muziektent, een locatie waarvoor gekozen is omdat de muziektent symbool staat voor het letterlijke fundament van Papendrecht en figuurlijk zijn vrijwilligers het fundament van onze samenleving.

Na een ludieke start waarbij de deelnemers d.m.v. vragen een netwerk van touw hebben gemaakt, verplaatste het gezelschap zich naar het leslokaal van rijschool Ronald. Hier heeft onderzoeksbureau Radar zijn bevindingen gepresenteerd over wat de kansen zijn voor het vrijwilligerspunt. De vrijwilligerspunt medewerkers Pauline van der Kraan en Judith van Gulik hebben aansluitend hun visie op de toekomst gepresenteerd. Te samen met inspirerende reacties van de enthousiaste deelnemers, heeft het vrijwilligerspunt voldoende input gekregen om de toekomst visie verder te ontwikkelen.



Tijdens de aansluitende lunch is er onder genot van een kopje soep en lekkere broodjes stevig met elkaar genetwerkt. De netwerkbijeenkomst is zeer positief ontvangen en krijgt zeker een vervolg. Besturende vrijwilligers en medewerkers van vrijwilligersorganisaties ontvangen hiervoor een uitnodiging. Voor meer informatie neem contact op met Judith van Gulik of Pauline van der Kraan, Vrijwilligerspunt Papendrecht, telefoonnummer 078-6154741 / vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl



Bron foto's: BWI Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.