Nieuwe modewinkel op winkelcentrum De Meent: Miller & Monroe

08 september 2017
Nieuwe modewinkel op winkelcentrum De Meent: Miller & Monroe

PAPENDRECHT - Op zaterdag 9 september opent de nieuwe fashion store Miller & Monroe aan de Markt 169 op Winkelcentrum De Meent. Het betreft de voormalige vestiging van Charles Vögele.

Miller & Monroe, genoemd naar het echtpaar Arthur Miller en Marilyn Monroe, is volgens de eigenaren meer dan alleen een kledingzaak. Het is een plaats waar mode en gezellig samenzijn elkaar ontmoeten. Persoonlijke benadering van klanten is de hierbij de kern. De collectie voor dames en heren is betaalbaar en van kwalitatief hoogwaardig niveau.

De opening wordt om 10:00 uur verricht door wethouder Kees Koppenol.

Naast het eigen merk Miller & Monroe, worden 20 nationale en internationale merken aangeboden, waaronder de damesmerken Zerres, Clarina en Fransa en het herenmerk Lerros. De collectie is gericht op mannen en vrouwen vanaf 40 jaar. Ook grote maten zijn verkrijgbaar bij Miller & Monroe onder het label Miller & More.

Naast mode biedt Miller & Monroe ook lifestyle-artikelen van het Nederlandse merk Mica en accessoires zoals shawls, vazen en kleine meubels. 

Tijdens de openingsweek krijgen de klanten krijgen een mooie shawl cadeau bij een minimale besteding van €39,99.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.