De JeugdTheaterSchool is feestelijk geopend

05 september 2017 door Josette Huisman
De JeugdTheaterSchool is feestelijk geopend

PAPENDRECHT - Onder luid gejuich is de JeugdTheaterSchool Papendrecht op dinsdag 5 september feestelijk geopend. Schooldirecteur René van Engelen hield een vrolijk gekleurd lint vast en nadat een grote groep kinderen en ouders luidkeels aftelden, kregen twee theaterleerlingen de eervolle taak het lint door te knippen. Zij namen de taak met plezier over van wethouder Reuwer-Verheij, die helaas door ziekte verhinderd was.

Ruim zeventig leerlingen beginnen deze dag met de eerste lessen op de kersverse theaterschool, een initiatief van OBS de Viermaster en Theater De Willem. “We wilden snel van start en zijn ontzettend blij met dit hoge aantal inschrijvingen zo aan het begin van het schooljaar. De JeugdTheaterSchool is nu al een groter succes dan verwacht.” aldus René van Engelen.

De eerste groepen zijn al vol, maar voor enkele leeftijdsgroepen zijn er nog plaatsen beschikbaar. Wie meer wil weten over de JeugdTheaterSchool Papendrecht kan terecht op www.theaterdewillem.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.