Gezellige seniorenmiddag in Park Wilgendonk

04 september 2017 door Hennie van der Zouw
Gezellige seniorenmiddag in Park Wilgendonk

PAPENDRECHT - Vrijdagmiddag 1 september was er een gezellige seniorenmiddag in Park Wilgendonk. Linda Knegten werkt al bijna dan 30 jaar bij Albert Heijn. Zij is voor veel klanten dan ook een bekende in de supermarkt. Het viel haar op dat veel mensen graag een praatje maken aan de servicebalie. Zo kwam zij op het idee om een leuke middag te organiseren voor senioren in de wijk Wilgendonk, zodat zij elkaar wat beter leren kennen.

In Park Wilgendonk was een tent opgezet en een gezellig terrasje neergezet. Van 12.30 tot 15.30 uur kregen de mensen die zich vooraf hadden aangemeld een leuk programma voorgeschoteld met muziek van zanger Rudolf Goedhart, een kookworkshop makkelijk te bereiden maaltijden van de kok van Albert Heijn en een demonstratie met verschillende fietsen van Leen Voogt.

Natuurlijk was er de hele middag tijd en ruimte om onder het genot van een kopje koffie of thee, lekkere hapjes en een drankje andere bewoners te ontmoeten en kennis te maken.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.