Spetterende afsluiting introductieweek De Lage Waard

25 augustus 2017 door Hennie van der Zouw
Spetterende afsluiting introductieweek De Lage Waard

PAPENDRECHT - Op vrijdag 25 augustus 2017 sloten de brugklasleerlingen van De Lage Waard hun eerste lesweek in het voortgezet onderwijs sportief af. Op de sportvelden van de school stonden grote opblaaskussens en waren er verschillende sporten uitgezet.

Om de school en elkaar te leren kennen, hadden alle brugklasleerlingen de eerste week een introductieweek. Tijdens deze week stond 'het kennismaken ' centraal. Elke dag begon en eindigde met een les van de mentor. De leerlingen namen in de ochtend de dag met elkaar door en aan het einde van de dag werd de dag besproken. Ook deden de leerlingen vele kennismakingsspelletjes en hadden zij een speurtocht door de school.

Een sportieve afsluiter was de sportdag op de laatste dag van de introductieweek. De leerlingen gingen in groepen langs alle onderdelen op het sportveld. De ene keer stond er een stormbaan te wachten op de leerlingen en bij het volgende onderdeel moesten zij buikschuivend zo ver mogelijk op de waterbaan zien te komen.

De leerlingen en leraren kijken terug op een mooie spetterende start van het nieuwe schooljaar.

Bron foto: De Lage Waard.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.