AV Passaat start weer met een loopgroep voor beginners

21 augustus 2017 door Josette Huisman
AV Passaat start weer met een loopgroep voor beginners

PAPENDRECHT - Atletiekvereniging Passaat in Papendrecht start op 2 september 2017 met een nieuwe loopgroep voor beginners.

Deze loopgroep is bedoeld voor volwassenen die geen of slechts een bescheiden loopervaring hebben. Doel is verbeteren van conditie, laten wennen van het lichaam aan (rustig) hardlopen en aanleren van een goede hardlooptechniek. Dit gebeurt onder professionele begeleiding. Nadruk ligt op langzaam verbeteren van het prestatievermogen, niet op snelheid. Na drie maanden wordt het project afgesloten door deel te nemen aan een prestatieloop over een afstand van 5 kilometer. Na die periode heeft u voldoende niveau om aan te sluiten bij de bestaande loopgroepen van Passaat. Op zaterdag 2 september 2017 om 9.00 uur start bij AV Passaat de eerste training op de atletiekbaan aan de Andoornlaan in Papendrecht.

Onder professionele begeleiding wordt het prestatievermogen langzaam opgebouwd. De training wordt op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagmorgen gegeven. Als u drie keer per week komt trainen kunt u eind december een half uur achter elkaar hardlopen. Iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen. De kosten voor deze training zijn in het kwartaallidmaatschap van de vereniging inbegrepen.

Informatieavond en deelnemen
Op donderdagavond 31 augustus wordt tijdens een informatiebijeenkomst voorlichting gegeven over de trainingen, kleding, schoenen en een aantal praktische zaken. Aanvang om 20.15 uur in het clubgebouw van Passaat, Andoornlaan 38, 3356 LC Papendrecht.

Op zaterdag 2 september kunt u zonder vooraanmelding starten met de eerste training en dan twee weken sfeer proeven en kijken of het u bevalt.

Aanmelden of nadere informatie via loopgroep.avpassaat@gmail.com. Meer informatie over de vereniging vindt u op www.avpassaat.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.