De jonge huttenbouwers hebben er weer zin in

15 augustus 2017
De jonge huttenbouwers hebben er weer zin in

PAPENDRECHT - De vijfde editie van het Huttendorp is wederom uitverkocht. Van maandag 14 tot met vrijdag 18 augustus bouwen Papendrechtse kids (6 tot met 12 jaar) in hun zomervakantie, op de Gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan 4, hun eigen hutten. Hout en spijkers zijn volop aanwezig en gereedschap nemen ze zelf mee. Het evenement wordt organiseert door het Jeugd & Jongerenwerk in Papendrecht.

Dit jaar is het thema sprookjes en stripfiguren. Daarnaast wordt er halverwege de week een spel gespeeld waarmee extra punten te verdienen zijn…..in de race naar de mooiste hut van 2017.

Burgemeester Aart-Jan Moerkerke en Wethouder Joke Reuwer (oa Jeugdzaken) zullen op vrijdag 18 augustus om 15.00 uur de mooiste hut uitkiezen en de daarbij behorende prijzen (gouden hamers en cadeau-bonnen) uitreiken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.