Eva Mol, Feline van Beer en Evy Wijntje winnaars Huttendorp met echt Paleisje

24 augustus 2015
Eva Mol, Feline van Beer en Evy Wijntje winnaars Huttendorp met echt Paleisje

PAPENDRECHT - Het huttendorp op de gemeentewerf was ook dit jaar weer een enorm succes. Ruim 100 jongens en meisjes hebben de afgelopen week vol enthousiasme gebouwd aan een hut. Vrijdagmiddag presenteerden de kinderen hun hut vol trots aan wethouder Joke Reuwer.

Helaas kon maar 1 hut de 'Gouden Hamer' winnen. En dit jaar was dit hut nummer 10, waar Eva Mol, Feline van Beer en Evy Wijntje een echt Paleisje hebben gemaakt. De dames gaven aan dat het recyclen hun zo goed is bevallen dat zij daar thuis ook mee doorgaan.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.