Binnenbad De Hooght gaat weer open

19 augustus 2017 door Josette Huisman
Binnenbad De Hooght gaat weer open

PAPENDRECHT - Alle onderhoudswerkzaamheden aan het binnenzwembad zijn weer uitgevoerd. Maandag 21 augustus gaat het binnenbad weer open. Alle activiteiten gaan dan weer van start. Alle vroege vogels zijn weer welkom om te komen zwemmen.

Zijn er wat vakantiekilo's blijven hangen of wilt u aan uw conditie werken, ook de lessen Aqua joggen, Aqua robic en Aqua vitaal starten weer op. En natuurlijkkunt u ook banen komen zwemmen of gewoon voor de ontspanning komen. Heeft u geen idee wat de lessen inhouden? Kijk dan op de website voor een uitleg.

Voor de openingstijden van het binnenbad en de prijzen kijkt kunt u op de website.

Het Buitenbad blijft nog open tot en met 3 september a.s. De openingstijden zijn als volgt:
- maandag, dinsdag en donderdag van 07.00 – 10.00 uur en 15.00 – 20.00 uur.
- woensdag en vrijdag van 07.00 – 10.00 en 12.00 – 20.00 uur.
- zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.